Kérdőív

Kérjük, segítse munkánkat az alábbi kérdőív megválaszolásával. Köszönjük.
Ön honnan értesült a JOGPONT+ szolgáltatásairól?


Kérdőív elküldése

Közép-Dunántúli JOGPONT+

A szervezet bemutatása

TÁMOP-2.5.1.B-11/1-2011-0003
Kedvezményezett: Magyar Iparszövetség (OKISZ)
Cím: 1146 Budapest, Thököly út 58-60.
Vezető: Dr. Vadász György, ügyvezető elnök
Projektmenedzser: Jankovszky Sándor
Szakmai felügyelő: Dr. Vadász György

dr. Vadász György fotója
Dr. Vadász György

A Közép-Dunántúli Régióban tizennyolc településen várják az érdeklődőket az országos munkavállalói és munkáltatói jogsegélyszolgálat keretében. Az Európai Uniós támogatással megvalósuló ingyenes szolgálatot a régióban 20 jogász látja el.

A témakörök: munkajog, társasági jog, cégjog, pénzügyi és magánjog, valamint a családjog. Ezekben a kérdéskörökben számíthatnak eligazításra azok, akik felkeresik az irodákat, de mód van arra is, hogy telefonon, interneten, vagy akár a postai levelezést igénybe véve kaphassanak válasz a kérdésekre azok, akik bizonytalanok a jogi útvesztőkben. Rendkívül fontos, hogy ismerjük a jogainkat és kötelezettségeinket, hiszen a nemrég megváltozott munkatörvény könyve is számos új rendelkezést tartalmaz. A jogászok kiemelték azt is, hogy nagy súlyt kell fektetni a prevencióra, hiszen ha aláírunk egy rossz szerződést, számunkra hátrányos feltételeket fogadunk el, akkor nagyon nehéz korrigálni azt. A szolgálat bízik abban hogy a szakszerű és pontos információ sokat segíthet a jogsegélyszolgálatot igénybe vevőknek. Felkészültünk arra, hogy több mint 6 ezer ügyfelet fogadunk a projekt időtartama alatt. A működés 23 hónapja alatt az érdeklődők folyamatosan tájékozódhatnak az irodák pontos helyéről, ügyfélfogási idejéről és az aktuális rendezvényekről.

Fontos kiemelni, hogy immár telefonon is kereshetők jogászaink, hiszen ingyenes zöld számon is feltehetik kérdéseiket a tájékozódni kívánók.

Személyes ügyfélfogadás
Telefonos jogsegély
Postai ügyfélfogadás
Jogsegély e-mailben
Online jogsegély
JogÁsz napok