Kérdőív

Kérjük, segítse munkánkat az alábbi kérdőív megválaszolásával. Köszönjük.
Ön honnan értesült a JOGPONT+ szolgáltatásairól?


Kérdőív elküldése

Nyugat-Dunántúli JOGPONT+

Események, tájékoztatók

Kérdéseidre válasz

A Nyugat-Dunántúli Jogpont+ projekt információs rendezvénysorozatának keretében a LIGA Szakszervezetek 2013. április 9-én a győri Széchenyi István Egyetem Állásbörzéjén népszerűsítette az ingyenes tanácsadó szolgáltatását.

Tovább

Beszámoló a jogi tanácsadói szolgáltatásban résztvevő ügyvédek képzésének 6. napjáról

A Nyugat-Dunántúli Jogpont+ projekt 6. képzési napjára 2013. március 19-én, Zalaegerszegen, a LIGA Szakszervezetek szakszervezeti házában került sor. A képzési napot a projekt vezetői a vállalkozások indításával kapcsolatos jogszabályi változásoknak és a számviteli, adózási kérdéseknek szentelték, hiszen az újonnan hatályos szabályok értelmezése területen számos problémát okoz.

Tovább

Folytatódott a jogászok szakmai képzése

2012. július 10-én és 11-én a Nyugat-Dunántúli Jogpont+ projekt keretében került sor az ingyenes jogi tanácsadó szolgáltatásban részt vevő jogászok második és harmadik képzési napjának lebonyolítására.

Tovább

Beszámoló az 5. képzési napról

A Nyugat-Dunántúli Jogpont + projekt 5. képzési napjára 2013. február 22-én került sor Győrben, a Komédiás étterem különtermében. A képzési napot a projekt felelős vezetői a munkajogi és a társadalombiztosítási változások bemutatásának szentelték, mivel mindkét jogterületen kérdéseket vet fel az újonnan hatályos szabályok értelmezése.

Tovább

A Nyugat-Dunántúli Jogpont+ jogászainak képzése

2012. szeptember 24-én Szombathelyen került sor a Nyugat-Dunántúli Jogpont+ szolgáltatásban résztvevő jogászok  képzésére. A képzés a negyedik volt a jogpont + hálózat képzési napjai sorában. A tematikában az esélyegyenlőség, a fogyasztóvédelem és a vállalkozóvá válás témakörei szerepeltek.

Tovább

A jogponton tanácsadó jogászok felkészítése

A Nyugat-Dunántúli Jogpont+ projekt felelősei még a program júliusi indulása előtt, június 29-én összehívták a programban résztvevő jogászokat, hogy biztosítsák a jogsegélyszolgálat zökkenőmentes beindítását. A képzésre a LIGA Szakszervezetek székházában került sor.

Tovább
Személyes ügyfélfogadás
Telefonos jogsegély
Postai ügyfélfogadás
Jogsegély e-mailben
Online jogsegély
JogÁsz napok