Kérdőív

Kérjük, segítse munkánkat az alábbi kérdőív megválaszolásával. Köszönjük.
Ön honnan értesült a JOGPONT+ szolgáltatásairól?


Kérdőív elküldése

Dél-Alföldi JOGPONT+ Mini

Letölthető dokumentumok


Munkajogi tájékoztató
Adójogi tájékoztató

Mire jók az elektronikus tájékoztató anyagok?

A projektben nagy az igény a vállalt jogterületeken a vállalkozások és munkavállalók részére hasznosítható és gyorsan hozzáférhető jogi információkra. Az előzetes tájékozódás minden jogi ügyintézést megkönnyít. Ez nem jelenti, hogy nem szükséges az egyedi kérdések és problémák szakértőkkel való megbeszélése, szakszerű jogi segítség igénybevétele. Ugyanakkor egyszerűbb, amikor már úgymond tudjuk, mit kérdezzünk.
Ebben segítenek a tájékoztató anyagok, amelyek a munkajog és adójog területén a legfontosabb, leggyakoribb kérdésekre adnak választ. Az elektronikus anyagok között a vállalkozni szándékozók, egyéni és kis-közép vállalkozások, munkáltatók és munkavállalók részére legfontosabb tudnivalókat összegezzük, amelyek között témánként tudnak tájékozódni az érdeklődők. Nézze meg tájékoztatónkat, és tudjon meg többet arról, hogyan lehet vállalkozó, milyen adóformában érdemes gondolkodni, milyen munkaügyi szabályok vonatkoznak Önre!
Amennyiben további jogi kérdése merül fel, vagy szakirányú, személyre szabott kérdése van, keresse fel irodáinkat, vagy telefonos, e-mailes, online tanácsadásunkat!

Munkajogi tájékoztató

A munkajog területén –  az új Mt. alapján – a legfontosabb munkáltatói-munkavállalói kérdésekre igyekszünk választ adni: milyen formában lehet foglalkoztatni/dolgozni szabályosan – munkaviszonyba vagy vállalkozásban érdemes a munkát elvégezni? Hogyan alkalmazható alkalmi munkás, milyen formában lehet valaki munkáltató?

Adójogi tájékoztató

Az adójog területén bemutatjuk az egyes jogviszonyokhoz – így munkavállaláshoz, azaz nem önálló tevékenységhez, egyéni vállalkozáshoz és a társas vállalkozásokhoz (kft., bt., stb.) kapcsolódó legfontosabb adójogi tudnivalókat, a cégek esetében választható adónemformákat, így tájékoztatást adunk az áfaalanyiság, kata, kiva, eva, vszja, tao tekintetében is.

 

Személyes ügyfélfogadás
Telefonos jogsegély
Postai ügyfélfogadás
Jogsegély e-mailben
Online jogsegély
JogÁsz napok