Kérdőív

Kérjük, segítse munkánkat az alábbi kérdőív megválaszolásával. Köszönjük.
Ön honnan értesült a JOGPONT+ szolgáltatásairól?


Kérdőív elküldése

Jogpont Plusz Információs napok Közép-Dunántúlon

Tatabányán a Családsegítő szolgálat invitálására információs napot szervezett a Közép-Dunántúli Jogpontplusz.

A rendezvényen állásbörze keretében tájékozódhattak a térség munkalehetőségeiről az érdeklődők. Már a rendezvény megnyitásakor nagyon sokan várakoztak a Családsegítő Szolgálat Füzes utcai telephelyén. A helyszínen sokan kértek tanácsot dr. Partali László ügyvédtől.  A legtöbben a munkaviszony megszüntetéséről és a munkaszerződésről érdeklődtek. A beszélgetésekből az is kiderült, hogy az álláskeresők nagy százaléka nincs tisztában a munkavállalás legalapvetőbb szabályaival sem, hogy mit kell tartalmaznia a munkaszerződésnek, hogy mennyi szabadság illeti meg a munkavállalót, hol lehet tájékozódni arról, hogy bejelenti-e a munkáltató. A Jogpont Plusz munkatársai szórólapokkal és az irodák működésével kapcsolatos felvilágosítással segítették a résztvevőket.

Decemberben  Veszprém, Várpalota és Pápa közterületein, karácsonyi vásárain találkozhattak a város lakói a Jogpont Plusz munkatársaival és ügyvédeivel.

Szinte minden korosztály érdeklődött a szolgáltatás iránt, szívesen vették a tájékoztatást , a szórólapokat, ismertetőket az  ingyenes tevékenységről. Sokan éltek azzal a lehetőséggel is, hogy a településen a Jogpont Plusz Irodában dolgozó ügyvéd a külső helyszínen is válaszolt a kérdésekre, illetve adott felvilágosítást a jogesetben.  Sokan érdeklődtek a vállalkozóvá válás lehetőségeiről, annak adminisztratív folyamatairól is. Mint azt a helyszíneken lévő Dr. Kiss Valériától és Dr. Megyery Tamástól megtudtuk, sokan vannak, akik visszatérő ügyfelek, és bátran élnek az ingyenes tanácsadás lehetőségével. Örömmel üdvözölték az ügyfelek, hogy a családjog felkerült a szolgáltatás palettájára,- hiszen sokszor összefüggő problémákkal küzdenek a családtagok.

Várpalotán- kibővített időben-, nemcsak a Jókai utcai irodában, a Civilházban is várta az ügyfeleket D. Vámos István.

Az információs napok tapasztalata, hogy nagyon fontos a személyes kapcsolat felvétel sokszor a bíztató szó, hogy bátran forduljanak ügyvédeinkhez. Fontos, hogy a szerződések aláírása előtt tájékozódjunk a jogainkról, mert később a vitás kérdések megoldása sok veszteséggel és bosszúsággal járhatnak. A szolgáltatás ingyenes zöldszámon és interneten keresztül is igénybe vehető, ami nagy segítség azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem tudják felkeresni a régióban lévő irodákat.

Személyes ügyfélfogadás
Telefonos jogsegély
Postai ügyfélfogadás
Jogsegély e-mailben
Online jogsegély
JogÁsz napok